Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Exclusieve actie: Moeders gratis naar Plopsa-parken!

Exclusieve actie: Moeders gratis naar Plopsa-parken!

Exclusieve actie: Moeders gratis naar Plopsa-parken!

Flair samen met Plopsa

Ben je moeder? Dan mag jij gratis naar binnen bij alle Plopsa-parken. Vier dit jaar met het hele gezin de zomer in de Plopsa-parken t/m 30 juni 2017. Ontmoet Kabouter Plop, Maya de Bij, Bumba, Heidi en Wickie de Viking in 1 van de 6 parken!

Ja, ik wil met korting naar de Plopsa-parken!

  1. Plopsa Indoor Coevorden: Ga op groot avontuur in het mooiste indoorpretpark van Nederland. Meer dan 25 attracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie.
  2. Plopsaland De Panne: Het grootste pretpark van België verwelkomt je in Heidiland, waar je met een snelheid van meer dan zeventig kilometer per uur over de rails van de houten coaster Heidi The Ride raast of een beestige rit op de Dierenmolen maakt.
  3. Plopsaqua De Panne: Duik samen met Maya de Bij, Bumba, Wickie de Viking en al hun vrienden in een magisch avontuur, dankzij adembenemende attracties zoals de wonderlijke wildwaterrivier en zes indrukwekkende glijbanen.
  4. Plopsa Indoor Hasselt: Scheep in voor een avontuur met Piet Piraat op De Scheve Schuit, dans in de K3-disco, voel de kriebels in je buik op de Wickie Coaster en spring tussen de Dansende Fonteinen
  5. Plopsa Coo: Zweef in de Mega Mindy Flyer tussen de wolken, haal een duizelingwekkende snelheid met de achtbaan Vickie The Ride of glijd langs een reusachtige vulkaan in de Dino Splash.
  6. Holiday Park: Maak een onstuimige rit in de internationaal bekroonde achtbaan Expedition GeForce of bibber en beef in de Sky Scream. De allerkleinsten beleven dolle pret in Majaland.

PlopsaIndoorCoevorden&Hasselt_liggend

Voorwaarden

Bij afgifte van het juiste ticket aan de controle van het betreffende park, krijgt één moeder gratis toegang tot dat park op diezelfde dag. Het gratis ticket is enkel geldig voor vrouwen vanaf 18 jaar op vertoon van geldig ID, i.c.m. minstens één ander betaald standaard-ticket*, gekocht bij de kassa van het betreffende park of online. Niet combineerbaar met andere acties en/of voordelen. Het ticket is geldig op een openingsdag naar keuze tot en met 30 juni 2017.

* Ticket aangekocht zonder enige vorm van korting. Zie prijslijst aan de kassa of www.plopsa.nl.

Shoppen is altijd een goed idee