Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Maak je klaar voor de naderende herfst met Flairs Favourites!

Maak je klaar voor de naderende herfst met Flairs Favourites!

Maak je klaar voor de naderende herfst met Flairs Favourites!

We willen er nog láng niet aan denken, en toch komt het steeds weer wat dichterbij: we hebben het over de herfst. Hoezeer we de regen ook verafschuwen, er zijn ook dingen die ons stiekem doen verlangen naar de herfst. Knusse avondjes binnen bijvoorbeeld. Daarom staat Flairs Favourites van deze maand compleet in het teken van een happy home!

Aangenaam vooruitzicht
Ook voor de maand september heeft Flair weer een selectie gemaakt bij webshop Living.nl, waar je terecht kunt voor de mooiste woonaccessoires, de leukste gadgets en de fijnste sieraden. We hebben de allermooiste accessoires voor in huis voor je uitgezocht, om het vooruitzicht op regenachtige dagen iets aangenamer te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een super stylish paraplubak?

Knusse avondjes
Ook warme plaids, en mooie zachte kussens ontbreken niet in de selectie van deze maand, net als een grote (roze!) theepot voor urenlang theedrinken en bijkletsen met je beste vriendinnen. Zo kun je stiekem al gaan verlangen naar die donkere avondjes binnenshuis, met de kaarsjes aan. Toch?

En zoals altijd krijg je ook nog eens 10% korting op de door Flair geselecteerde items, dus kun je lekker gaan shoppen om je huisje nóg gezelliger te maken!

Lees ook: