Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Last minute kerstcadeautjes scoor je met Flairs Favourites!

Last minute kerstcadeautjes scoor je met Flairs Favourites!

Last minute kerstcadeautjes scoor je met Flairs Favourites!

It’s the most wonderful time of the year… Da’s zeker niet gelogen, maar de aanloop naar het kerstdiner kan toch best wat stressvolle momenten met zich meebrengen. Want het vinden van hét perfecte cadeau is altijd weer een lastige zaak. Vandaar dat we vandaag een dosis inspiratie geven voor fijne presentjes voor onder de kerstboom, die je nog met 10% korting shopt ook!

Presentjes shoppen
Ook deze maand heeft de redactie van Flair weer een fijne selectie gemaakt van allerlei moois op Living.nl, dé cadeau webshop als je het ons vraagt. Want niet alleen kun je er terecht voor de mooist sieraden en heerlijk leesvoer, ook kun je er je hart ophalen aan allerlei moois voor in huis.

Voor ieder wat wils
Een fijn kussen in velvet uitvoering met een geborduurde quote erop, stal gelijk onze harten. Net als het horloge met opvallende bordeauxrode band, die classy en toch opvallend is. Maar er is nog veel meer moois in de webshop Living.nl te vinden, waar je zeker wel een mooi cadeautje kan bemachtigen. En er is zóveel moois, dat een klein pakje voor jezelf eigenlijk ook niet mag ontbreken. Want jezelf eens verwennen mag ook best, nietwaar?

Happy shopping!

Lees ook: