Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Laat je niet langer stoppen door migraine!

Laat je niet langer stoppen door migraine!

Laat je niet langer stoppen door migraine!

Ben jij een actief persoon en heb je een drukbezette agenda? Dan is migraine een boosdoener die jij vermijden wilt. Maar als jij toch kampt met migraineaanvallen, kan dit een flinke aanslag op jouw sociale leven zijn. Krijg grip op migraineaanvallen met Excedrin.

Flair samen met Excedrin

 

Werken onmogelijk door hoofdpijn
Een lange werkdag op kantoor kan al best vermoeiend zijn. Inkomende e-mails wegwerken en je hele takenlijst afwerken is al een flinke opgave. Maar tel daar bonkende hoofdpijn bij op, en al het werk lijkt onmogelijk te zijn geworden. Migraine kan op die manier je hele functioneren beïnvloeden en je weerhouden van de dingen die je moet en wilt doen. En dat is niet wat je wilt, toch?

103057838_20

Prikkels of erfelijk?
Hoe kom je er aan en hoe kom je er vanaf is de vraag! Ondanks dat er veel onderzoek is uitgevoerd naar de oorzaken van migraine is het nog steeds niet helemaal duidelijk. Het zijn verschillende triggers die migraine kunnen stimuleren; prikkels zoals harde geluiden, fel licht, sigarettenrook, ongesteldheid of weersverandering. Ook kan migraine erfelijk zijn.

Excedrin kan je helpen weer grip op migraine te krijgen.  Daarnaast zijn er een aantal dingen die je kunt doen om te voorkomen dat je sociale leven lijdt onder migraine. De exacte oorzaak van migraine is niet bekend, maar er zijn verschillende triggers die een aanval uit kunnen lokken. Probeer de volgende triggers te vermijden:

Nachtrust
Werk vooral niet tot te laat door. Ondanks dat het soms niet anders lijkt te kunnen, moet je doorwerken tot in de nachtelijke uurtjes echt proberen te vermijden! Want hierdoor slaap je minder lang. Ook een nachtdienst of juist uitslapen kan wederom een trigger zijn voor migraine.

Stress
Wanneer je een periode meer stress hebt op je werk of in je privéleven kan dat de kans op migraine verhogen. Ontspanning inplannen is dan verstandig als je dit voelt aankomen of zoek een manier om stress te verminderen. Vooral wanneer er belangrijke of stressvolle agendapunten gepland staan.

Voeding
Ook is het erg belangrijk om te zorgen dat je iedere maaltijd nuttigt en geen maaltijden overslaat. Zelfs als je het druk hebt, is het écht geen goed idee om de lunch te skippen. Ook het kiezen van een goed tussendoortje is belangrijk, bestaande uit complexe koolhydraten. Een ideale snack is bijvoorbeeld een volkorencracker met pindakaas, een appel of een handje noten. Hierdoor krijg je genoeg energie, en wordt je niet futloos en duf. En vergeet niet om voldoende water te drinken, want dit zorgt ervoor dat je een fris hoofd houdt gedurende de hele dag.

Hormonen
Sommige vrouwen krijgen steeds migraine rond de menstruatie, menstruele migraine. Bij gebruik van de anticonceptiepil kan de migraine verergeren of juist verminderen. Tijdens de zwangerschap en na de overgang kunnen de klachten verminderen.

white flash

Controle over eigen leven
Heb je ondanks de tips toch last van migraine dan kan Excedrin je wellicht helpen. Het is een vrij verkrijgbaar zelfzorggeneesmiddel voor het verlichten van migraine. Excedrin verlicht niet alleen de pijn, het verlicht ook de bijbehorende symptomen van migraine, zoals misselijkheid en gevoeligheid voor licht en geluid. Het is wel belangrijk Excedrin in te nemen zodra je de migraine op voelt komen.

Migraine Week 2016
Iedere dag hebben 70.000 Nederlanders een migraineaanval. Omdat meer kennis en bewustwording over migraine noodzakelijk is, vindt de derde editie van de Migraine Week plaats van 1 t/m 7 september 2016. Dit is een landelijke campagne om bewustwording en begrip rondom migraine te vergroten. Dit jaar staat het doorbreken van het taboe op migraine centraal. Op donderdag 1 en vrijdag 2 september opent de eerste Pop-up Migraine Shop in de Amsterdamse Gerard Doustraat. In deze shop wordt er van 11.00 tot 18.00 uur een laagdrempelig programma aangeboden, waarin allerlei aspecten van migraine terug komen. Alle activiteiten en programmaonderdelen in de Pop-up Migraine Shop zijn gratis te bezoeken.

Laat migraine je niet tegenhouden en vecht snel terug met Excedrin! Zie voor meer informatie: http://www.excedrin.nl/

Excedrin is een geneesmiddel. Niet gebruiken bij kinderen < 18 jaar, in geval van overgevoeligheid aan acetylsalicylzuur of andere niet-steroïdale anti-inflammatoire middelen, bij maagpatiënten, tijdens de zwangerschap, bij inname van > 15 mg methotrexaat p/week. Lees voor gebruik de bijsluiter. GSK Consumer Healthcare CHNL/CHXCDRN/0026/16 / KOAG 309-0816-1335.

Lees ook:


http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=18913949&PluID=0&ord=%%RANDOM%%&rtu=-1