Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Kleur bekennen in je interieur!

Kleur bekennen in je interieur!

Kleur bekennen in je interieur!

Is jouw interieur wel aan een upgrade toe, maar heb je geen zin om gelijk met kwasten en dure potten verf in de weer te gaan? Dan is het plaatsen van een aantal kleurrijke items in huis dé manier om je woning om te toveren tot een stylish home. Hoe? Met de items van Brabantia Love Colour. Fris je huis op, ga voor kleur!

Flair samen met Brabantia

Maximaal resultaat met minimale inzet
Het kan nog weleens een lastige klus zijn, om zonder dagenlang aan het klussen te zijn tóch je huis te voorzien van een dosis design. Als je ook maar een beetje bent zoals wij, kun je wél urenlang op Pinterest rondkijken, maar heb je níet de girlpower om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Toch kun je zonder al te veel moeite te hoeven doen een prachtig kleurrijk en persoonlijke touch geven aan je interieur!

Geef je prullenbak een upgrade
Dit doe je door bijvoorbeeld te kiezen voor een saai en dikwijls oncharmant item zoals je prullenbak en deze een upgrade te geven. Wist je dat die namelijk helemaal niet saai grijs hoeft te zijn? Bij Brabantia kun je terecht voor prullenbakken in alle kleuren van de regenboog. En ja, hij is er ook in het roze. En mintgroen – onze persoonlijke favoriet. Zo zou je het haast nog leuk gaan vinden om je rommel op te ruimen ook!

378669-288647 Love Colour Campagne__MOOD 1

Kleurenpalet
Kies daarnaast voor nog een aantal gekleurde keukenhulpjes in huis, om zo een bepaald kleurpalet te integreren in je woning. Een saaie witte kamer wordt zo al snel een vrolijk, sfeervol én unieke ruimte! Wat dacht je van een eveneens mintgroene broodtrommel, waarin je op een chique manier je verse brood kunt bewaren? Brabantia Love Colour is er voor alle interieur freaks, of je nou voor rood, roze of toch liever groen gaat.

Gun jezelf een vrolijke noot in je dagelijks leven, door kleur te bekennen in je interieur en kijk snel op www.brabantia.com!

Lees ook: