Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Klaar voor een nieuw schooljaar met Flairs Favourites!

Klaar voor een nieuw schooljaar met Flairs Favourites!

Klaar voor een nieuw schooljaar met Flairs Favourites!

Misschien dobber je as we speak wel met een cocktail in je hand op een flamingo floaty in het zwembad en wil je nog helemaal niet denken aan de start van een nieuw school- of werkjaar. Maar het einde van de vakantie komt toch echt in zicht. Daar kunnen we helaas niets aan veranderen, maar we kunnen het wél wat leuker voor je maken!

Terug in de schoolbanken
Ook deze maand heeft Flair weer een selectie gemaakt van allerlei leuke spulletjes van webshop Living.nl. En, zoals je misschien al wel kon vermoeden, staat de start van een nieuw schooljaar centraal bij de items voor augustus. Zo kunnen we het enthousiasme hopelijk een klein beetje bij je aanwakkeren, want we weten best hoe zwaar die eerste dagen terug in de schoolbanken of op kantoor kunnen zijn.

Batman beker
Mocht je nu nóg niet overtuigd zijn, dan moet je maar gauw eens door onze selectie klikken. Want wat dacht je van een mok in Batman stijl? Of een geweldig notitieboekje met stippen, of een briljante koffiebeker bijvoorbeeld? Een fijne rugtas ontbreekt ook niet in de selectie, en ook een happy horloge shop je gewoon online in de shop van Living.nl.

En zoals altijd krijg je ook nog eens 10% korting op de door Flair geselecteerde items. Dus gun jezelf wat extra motivatie voor het nieuwe schooljaar, en shop jezelf richting een succesvolle start!

Lees ook: