Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Hier hebben de kinderen én jij een onvergetelijke tijd

Hier hebben de kinderen én jij een onvergetelijke tijd

Hier hebben de kinderen én jij een onvergetelijke tijd

Een korte vakantie of een onvergetelijke dag weg: in dit pretpark kan het allebei. Wie gek is op achtbanen, zal in Phantasialand in het Duitse Brühl, vlak bij Keulen, een geweldige tijd beleven. En als je even wilt bijkomen van alle spanning, zit je helemaal goed in de themahotels. 

Flair samen met Phantasialand

Aan adrenaline geen gebrek in dit verrassende attractiepark. Over de kop, scherpe bochten en diepe afdalingen: je vindt het hier allemaal. Met veertig verschillende attracties en shows zullen jullie je geen moment vervelen.

Twee achtbanen, zes wereldrecords
De attracties zijn verspreid over zes themagebieden die tot in detail zijn doorgevoerd: Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery. In het laatste gebied vind je de gloednieuwe themawereld Klugheim, met twee spectaculaire achtbanen. Taron is de snelste en langste multilanceerachtbaan ter wereld. En familieachtbaan Raik is de grootste en snelste boomerangachtbaan ter wereld. Een must-do voor thrillseekers dus!

Phantasialand

Waterpret
Met de wind in je haren in een achtbaan is het al goed toeven op een warme zomerdag, maar in Phantasialand vind je ook verschillende waterattracties die voor wat extra verkoeling zorgen. Chiapas bijvoorbeeld, de waterbaan met de steilste afdaling ter wereld. Of River Quest, waar je in een vleermuisbootje pijlsnel wordt meegezogen door een middeleeuws kasteel.

Leuk voor mama
Aan spanning geen gebrek, maar je kunt hier ook lekker tot rust komen. In het Chinese themahotel Ling Bao vind je de heerlijke Mandala Spa waar je verschillende Aziatische behandelingen en massages kunt boeken. Ook is er een binnen- en buitenzwembad. Zowel hotelgasten als daggasten kunnen in de Mandala Spa terecht!

Budgettip 
Jarigen worden in het zonnetje gezet bij Phantasialand! Als je jarig bent op de dag van bezoek, krijg je namelijk het toegangskaartje cadeau. Dat is fijn!