Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Dit is dé plek voor al je vragen over aangeboren hartafwijkingen en (PAH)

Dit is dé plek voor al je vragen over aangeboren hartafwijkingen en (PAH)

Dit is dé plek voor al je vragen over aangeboren hartafwijkingen en (PAH)

Heb jij iemand in jouw familie of kennissenkring met een aangeboren hartafwijking, of ben je zelf in het verleden hieraan geopereerd? Dan kan het zijn dat je onbeantwoorde vragen hebt, en graag meer informatie wilt. Het internet staat er vol mee, maar wat is nou echt raadzaam? Vanaf nu kun je met al je vragen over aangeboren hartafwijkingen en PAH terecht op de website www.hartafwijking.com.

Flair samen met Actelion

 

Vragen en onduidelijkheid
Een hartafwijking kan tegenwoordig al op jonge leeftijd vastgesteld en geopereerd worden, maar een operatie betekent niet altijd ook genezing. Dit kan voor veel vragen en onduidelijkheid zorgen. Maar ook wanneer je zelf een aangeboren hartafwijking hebt en geopereerd bent, is een plek voor al je vragen zeer welkom. Daarom is de website van www.hartafwijking.com in het leven geroepen.

Betrouwbare informatie
Hartafwijking.com is een website over verschillende aangeboren hartafwijkingen en/ of pulmonale arteriële hypertensie (PAH). Hier kun je informatie vinden, ervaringen delen of vragen stellen over de vier meest voorkomende aangeboren hartafwijkingen, waarbij er een gaatje in het hart zit. Daarbij biedt de website ook informatie over PAH, wat een mogelijke restaandoening van één van deze vier aangeboren hartafwijkingen kan zijn.

Door artsen beantwoord
Zo hoef je niet langer urenlang op internet te zoeken naar antwoorden, want artsen zien toe op de juistheid van alle medische informatie die op de website staat.Logo_eind_verloop[8]

Lees ook: