Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Gezond weer terug naar school met een goed ontbijt!

Gezond weer terug naar school met een goed ontbijt!

Gezond weer terug naar school met een goed ontbijt!

In de vakantie heb je alle tijd om iedere dag gezond te ontbijten, een flinke lunch voor jezelf klaar te maken en ook nog eens netjes te koken ’s avonds. Maar zodra de hectiek van het school- en werkleven weer begint, is dat een stuk lastiger. Met Arla Naturals is het behouden van een gezonde levensstijl in drukke tijden wél mogelijk!

Flair samen met Arla Naturals

Gelukkig is er Arla Naturals!
Driekwart van de Nederlanders vindt dat er veel onduidelijkheid is over de ingrediënten van de producten uit de supermarkt. Zelfs de helft van de mensen leest tegenwoordig de tekst op de voorkant van het pak en 38% bekijkt het ingrediëntenoverzicht op de achterzijde. Steeds meer mensen letten er dus op wat ze binnen krijgen en ‘weten wat we eten’ wordt daardoor steeds belangrijker. Kunstmatige ingrediënten vermijden we het liefst, net zoals eten met teveel suiker. Het urenlang turen op etiketten in de supermarkt is met de fruit- en drinkyoghurts van Arla Naturals verleden tijd, en dat is zeker een uitkomst wanneer je to-do lijstje nog láng niet is afgewerkt!

Vóórop op het pak
Alle fruit-en drinkyoghurts van Arla Naturals zijn namelijk gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. En alles wat er in zit, staat tot op de laatste % op het pak: een 100% natuurlijk product zonder verborgen ingrediënten. Ja, zo duidelijk kan het ook! Je weet dus precies wat je binnenkrijgt en zo kom je niet voor verrassingen te staan.

100% natuurlijk, 0% rommel
De nieuwe fruit- en drinkyoghurts van Arla Naturals zijn een goed begin van de dag. Arla Naturals zijn 100% natuurlijke fruit- en drinkyoghurts, lichtzoet van smaak en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. De yoghurts bevatten uiteraard yoghurt en fruit. Het fruitsap en fruitextract zorgen voor de natuurlijke zoeting van de fruityoghurt. De drinkyoghurt is gezoet met geconcentreerd druivensap en Stevia-extract om de drinkyoghurt laag in suikers te houden. Arla zet ook de ondersteunende ingrediënten op de verpakking. Handig om te weten toch!

shutterstock_466388132

Goede start van de dag
Gun jezelf én je kids een goede start van een nieuw schooljaar en verzet bergen werk met Arla Naturals! De halfvolle fruityoghurt is er in de smaken Rood fruit, Bosfruit en Mango. De magere drinkyoghurt is er in de smaken Rood fruit en Bosfruit. Meer informatie vind je op www.arla.nl/naturals.

*Alle onderzoeksuitkomsten in dit persbericht zijn afkomstig uit het onderzoek ‘Etiketten in de supermarkt’ dat PanelWizard in opdracht van Arla Foods BV heeft uitgevoerd in 2016 onder ruim 1.000 respondenten.

Lees ook: