Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Even snel en toch gezond eten? Dit is dé oplossing

Even snel en toch gezond eten? Dit is dé oplossing

Even snel en toch gezond eten? Dit is dé oplossing

Geen tijd gehad voor boodschappen of ineens een extra eter? Geen stress, diepvriesvis is dé oplossing: snel klaar, gezond en lekker!

Flair samen met Queens

Met gemak
We willen vaker vis eten, maar het bereiden lijkt veel gedoe. Niets is minder waar. Met Pangalicious kun je alle kanten op. Je schuift de vis zo vanuit de vriezer in de oven. Even om en om bakken in de pan kan ook. Zo heb je zonder omkijken een gezonde maaltijd op tafel. Lekker erbij: gebakken krieltjes en broccoli. Weer eens wat anders dan het bekende aardappelen, groente & vlees.

Verantwoorde vis
Panga met het ASC-keurmerk is verantwoord gekweekt in Vietnam. Omdat de vis direct na de vangst wordt verwerkt en de filets worden ingevroren, blijven de voedingsstoffen en de kwaliteit optimaal behouden.

Altijd bij de hand
Vergeten boodschappen te doen? Geen paniek, vis vanuit de diepvries kan je altijd op voorraad houden. Zo heb je altijd wat achter de hand.

Vanuit de vriezer direct in de oven

en in twintig minuten klaar

Pangalicious!
Met Pangalicious kun je eindeloos variëren. De graatloze visfilets zijn er in verschillende soorten: naturel, gemarineerd of gepaneerd. Ook kinderen vinden de smaak en textuur van de panga heerlijk. En als je kinderen het ook lusten, is het een stuk gezelliger aan tafel.
Queens pangafilet

Proef met korting
Probeer Pangalicious nu voor €1* met SCOUPY. Koop waar jij maar wilt, upload de kassabon en krijg binnen 48 uur het verschil terug. Ook meedoen? Download de gratis Scoupy-app of ga naar scoupy.nl. *Op=op. Max. 1 deelname p.p. Zie scoupy.nl voor alle voorwaarden.