Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Grijp je kans: bewonder deze zomer super voordelig hitmusical ‘The Bodyguard’!

Grijp je kans: bewonder deze zomer super voordelig hitmusical ‘The Bodyguard’!

Grijp je kans: bewonder deze zomer super voordelig hitmusical ‘The Bodyguard’!

Wil jij de sterren van de hitmusical ‘The Bodyguard’ heel graag in actie zien? Prijs jezelf dan gelukkig, want je kunt deze zomer met een fikse korting kaartjes bestellen via Flair!

Verhaallijn
De musical is een ware hit, en is gebaseerd op de gelijknamige romantische thriller uit 1995 waarin Kevin Costner en Whitney Houston de hoofdrol spelen. Het verhaal gaat over een secret service agent die bodyguard is geworden. Zijn taak is om een grote musicalster te beveiligen, aangezien zij lastig gevallen wordt door een stalker.

Groot succes
The Bodyguard is sinds vorige jaar in theaters te bewonderen en een groot succes! De rol van Whitney Houston wordt gespeeld door Romy Monteiro, die voor haar rol zelfs een Musical Award voor aanstormend talent in ontvangst mocht nemen. Mark van Eeuwen heeft de rol van de bodyguard op zich genomen.

Bestellen
Kun jij niet wachten om de sterren in levende lijve te zien, dan is nu je kans om te genieten van de prachtige show! Tot en met 15 september 2016 kun je namelijk je kaartjes bestellen met €15,00 voordeel per ticket! En die tickets bestel je hier.

Fijne zomer!

Lees ook: