Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Ga erop uit met VakantieVeilingen

Ga erop uit met VakantieVeilingen

Ga erop uit met VakantieVeilingen

Heb jij al plannen met Pinksteren? Begint het bij jou ook een beetje te kriebelen en wil je graag even weg? VakantieVeilingen heeft de leukste uitjes voor het Pinksterweekend of voor deze zomer!

Flair samen met VakantieVeilingen

 

Ga bijvoorbeeld olifanten kijken in Ouwehands dierenpark in Rhenen, beroemdheden spotten in Madame Tussauds of naar de nieuwe achtbaan ´Lost Gravity´ in Walibi Holland, na een ritje in deze achtbaan zul je even niet meer weten wat boven en onder is!

Klinkt een achtbaan of safari wat te heftig en heb je juist behoefte aan wat ontspanning? Bied dan mee op één van de beautyaanbiedingen op VakantieVeilingen. Zo zijn er verschillende veilingen om heerlijk te relaxen, zoals een bezoek aan de sauna, een hamam of een massage. Voor ieder wat wils!

Het leuke aan VakantieVeilingen is dat je zelf bepaalt hoeveel je betaalt. Kies een leuke aanbieding die jou aanspreekt en bied mee. Heb jij aan het einde van de veiling het hoogste bod? Dan is het uitje van jou! 7 dagen per week, 24 uur per dag lopen er veilingen af dus er is altijd wel iets te vinden.

Voor meer informatie: www.vakantieveilingen.nl