Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Flair’s favourites van Mei: Living.nl

Flair’s favourites van Mei: Living.nl

Flair’s favourites van Mei: Living.nl

flair favourites

Voor de maand Mei heeft Flair weer de leukste items, woonaccessoires en ander moois geselecteerd op cadeauwebsite Living.nl. Van subtiele oorbelletjes tot een fancy pizzasnijder in de vorm van een hip fietsje; in de webshop vind je allerlei hebberig makende artikelen. We hebben de leukste items weer voor je op een rij gezet!

Dit lijstje met favorieten is samengesteld door Flair, en alle items zijn stuk voor stuk gelijk beland op de wishlist van de hele redactie. Want laten we wel wezen; een horloge met een marble printje of een hangmat die je gelijk in zomerse sferen brengt? Yes please!

Jij kunt onze hele selectie aan favorieten linea recta in je winkelmandje gooien, en zo zonder pardon je hele huis zomerklaar maken.  Bekijk onze favorieten hier.

Een cadeautje geven is altijd leuk om te doen, maar ook als je geen verjaardagen in het verschiet hebt kun je lekker rondkijken in de webwinkel. De kortingscode is een cadeautje van ons, dus zo heb je gelijk een excuus om jezelf van een klein presentje te voorzien.

Wat is jouw favoriet uit de webshop?