Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Yay: shop Flair’s favoriete items voor deze zomer met 10% korting!

Yay: shop Flair’s favoriete items voor deze zomer met 10% korting!

Yay: shop Flair’s favoriete items voor deze zomer met 10% korting!

Voor de maand juni heeft Flair weer de leukste woonaccessoires, fashion items en zomerartikelen geselecteerd op website Living.nl. Deze maand staat de selectie in het teken van zomer, en fijne tuinfeestjes in het speciaal!

Zomerkriebels
Dit lijstje met favorieten is samengesteld door Flair, en alle items zijn stuk voor stuk gelijk beland op de wishlist van de hele redactie. De zomerkriebels beginnen nu echt te komen, en met deze selectie waan je jezelf gelijk in zomersferen. Van de leukste wine tags en vrolijke bordjes mét flamingo’s, tot een roze hangmat met stippen. Met deze kleurrijke hebbedingen haal je gelijk de zomer in huis.

Zomerklaar
Hoe heerlijk zijn al deze vrolijke kleurtjes? Wij worden er in ieder geval gelijk ontzettend blij van. Jij kunt onze hele selectie aan favorieten linea recta in je winkelmandje gooien, en zo zonder pardon je hele huis én tuin zomerklaar maken.  Bekijk onze favorieten hier.

10% korting!
Op de hele selectie van Flair’s Favourites krijg je nu 10% korting, dus neem vooral de tijd om even lekker rond te kijken in de fijne webwinkel. De kortingscode is een cadeautje van ons voor jou, dus zo heb je gelijk een excuus om jezelf van een klein presentje te voorzien. Celebrate summer!

Wat zijn jouw favorieten uit de webshop?