Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Health lovers opgelet, hier is
Coca-Cola life!

Health lovers opgelet, hier is
Coca-Cola life!

Health lovers opgelet, hier is <br> Coca-Cola life!

Drink jij het liefst iedere dag een fles Cola leeg, maar stuiter je daarna door het leven door de sugar rush die volgt? Dan hebben we goed nieuws! Want Coca-Cola heeft nu Coca-Cola life op de markt gebracht, die gezoet is met het Stevia-plantje en 45% minder suiker en calorieën bevat!

Flair samen met Coca-Cola

Perfect zomerdrankje
Het is echt waar, en perfect getimed als je het ons vraagt. Want met de zomer voor de deur, is het drinken van een groot glas Coca-Cola mét ijs én citroen precies waar we zin in hebben. Op het terras na een lange dag shoppen, of tijdens een zomerbarbecue wanneer jij terug moet rijden naar huis en de cocktails moet laten staan.

Natuurlijke zoetstof
Met Coca-Cola life zet Coca-Cola een nieuwe stap om het aantal calorieën te verlagen zonder concessies te doen aan de smaak. Je hoeft je niet druk te maken over het aantal calorieën in de frisdrank, en over het aantal toegevoegde suikers hoef je ook niet wakker te liggen. Het bevat minder calorieën, want deze Cola is voornamelijk gezoet met de natuurlijke zoetstof Stevia en maar een beetje suiker. Hierdoor bevat een blikje Coca-Cola life van 33O ml maar 76 kcal.

Stevia-plantje
Leuk dat het gezoet is met Stevia, maar wat is dat nou eigenlijk? Stevia is sinds 2011 goedgekeurd als zoetstof in Europa, en komt uit het Stevia-plantje. Het bevat helemaal geen calorieën. Niet alleen is het een natuurlijke zoetstof, maar het is ook nog eens goed voor je huid! Het verzacht je huid en helpt rimpels te verminderen. Ook doet het wonderen voor je haar; het plantje maakt je haar namelijk zacht, glad en glanzend.

Zo ziet het Stevia-plantje eruit, waarmee Coca-Cola Life gezoet is.

Vertrouwde colasmaak
Flair vroeg aan mensen op straat wat ze van Coca Cola Life vonden. En na het proeven waren de meningen positief! ‘Gelukkig heeft hij nog steeds de oude vertrouwde colasmaak, dus ik zou zeker een keertje Coca-Cola life bestellen als ik gezellig met vriendinnen op een terrasje zit,’ was een van de reacties.

Klinkt dit niet als hét ideale zomerdrankje? Schenk ons maar een glaasje in!

Wil je weten welke merken Coca-Cola nog meer in zijn assortiment heeft? Neem dan een kijkje op www.coca-colanederland.nl.