Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > 5x tips voor een super ochtend

5x tips voor een super ochtend

5x tips voor een super ochtend

Ben jij niet zo’n ochtendmens en laat je de wekker liever op snooze-stand staan? Des te belangrijker om het goed aan te pakken! Met deze tips begint ook jouw dag met een vliegende start. 

Flair samen met Bolletje

1. De leukste playlist

Stel je favoriete nummer in als wekker. Muziek geeft je lichaam het signaal dat het tijd is om wakker te worden. En als dan ook nog jouw liedje opstaat, blijft die grijns de hele ochtend op je gezicht plakken.

2. Slimme meid is goed voorbereid

Puilt jouw kast uit van de leuke blousejes, jurkjes, jeans en jasjes? Maar toch moeite om elke ochtend een outfit te kiezen? Dat komt juist door de ruime keuze. De oplossing? Heel simpel, bepaal de avond ervoor je outfit.

3. Feestelijke en voedzaam ontbijt

Daarmee krijg je niet alleen energie, ook je stresslevel gaat omlaag en je krijgt een mentale boost. Tip: doe stap voor stap frambozen, blauwe bessen, yoghurt en Bolletje Krokante ontbijtgranen hazelnoten & amandelen in een glas. Door de verschillende laagjes creëer je een feestelijk ontbijt.

Bolletje ontbijt

4. Citrus power

Sinaasappel, grapefruit en citroen. Het is bewezen dat de geuren van deze vruchten motiveren en energie geven, waardoor we ons fitter en zelfverzekerder voelen. Snuffel dus elke ochtend aan citrusfruit voordat ie in je smoothie verdwijnt.

 

‘HET IS LEKKER CRUNCHY, NIET TE ZOET EN JE PROEFT DE NOTEN GOED.’ – LIEKE (31)*

5. Meer vezels, minder suiker

Het advies is om 30 tot 40 gram vezels per dag te eten. Goed nieuws: met de ovengebakken ontbijtgranen van Bolletje zit je daar al bijna aan. 93% van de vrouwen vindt dat Bolletje Krokante ontbijtgranen binnen haar ochtendritueel past. De granen bevatten ook nog eens 65% minder suiker dan andere krokante muesli’s. Niet voor niets is 92% enthousiast over Bolletje Krokante ontbijtgranen.

Ontbijtgranen bolletje

*onderzoek onder 311 vrouwen, juli 2017.