Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Help dromen waar te maken en krijg twee digitale tijdschriften cadeau!

Help dromen waar te maken en krijg twee digitale tijdschriften cadeau!

Help dromen waar te maken en krijg twee digitale tijdschriften cadeau!

De Zonnebloem brengt mensen bij elkaar en doet er alles aan om mensen met een handicap – jong en oud, wie je ook bent en wat je ook graag doet – een onvergetelijke dag te bezorgen. Want een lichamelijke beperking hoeft nooit een belemmering te zijn.

Flair samen met de Zonnebloem

 

Genieten van het leven doe je meestal door leuke dingen te doen met vrienden en familie. Maar wat als dit een stuk lastiger is door een lichamelijke beperking? Dan maar achter de geraniums zitten? ‘Juist niet!’ aldus de Zonnebloem.

Wat doet de Zonnebloem met hun donaties? 

Met de donaties organiseert de Zonnebloem vakanties en dagjes uit, bijvoorbeeld naar het theater, een rondvaart met gezellige high tea en zelfs een ballonvaart in een aangepaste luchtballon. Daarnaast komt de Zonnebloem met nieuwe oplossingen. Zo zijn onlangs aangepaste huurauto’s geïntroduceerd. Er kan dus veel meer dan je misschien zou denken. Een van de vele bijzondere uitjes die de Zonnebloem Paraglidenheeft georganiseerd was die van Elly. Ze ging samen met haar dochter paragliden op vijfhonderd meter hoogte. Elly: ‘Het was zo spectaculair! Ik voelde me daarboven zo licht en vrij. Als een vogel.’

Twee digitale tijdschriften cadeau

Als je nu een bedrag doneert aan de Zonnebloem, ontvang je 2 digitale tijdschriften (te lezen op je tablet) t.w.v. maximaal € 12.

Doneer via Flairathome.nl/dezonnebloem

Logo_transparant