Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Winnen: Vitamin E & Special Care producten van Aruba Aloe

Winnen: Vitamin E & Special Care producten van Aruba Aloe

Acties
Winnen: Vitamin E & Special Care producten van Aruba Aloe

Aloe vera wordt al jaren in de verzorgingsproducten gebruikt en is een van de meest hydraterende ingrediënten die er is. Het middeltje is afkomstig van een cactusachtige plant met veel aan voordelen: bevat onstekingsremmende bestandsdelen, vitamines, mineralen, vetzuren en aminozuren. Flair mag de heerlijke Aloe vera producten van Aruba Aloe weggeven. 

Lees ook: Winnen: een giftset légend van Lampe Berger

Vitamin E

De ongeëvenaarde voordelen van Pure Aloe Vera Gel van Aruba, Vitamine E en vochtherstellende cellen zorgen ervoor dat deze olievrije gel de perfecte dagelijkse behandeling van het lichaam of het gezicht is, perfect onder de make-up of als een aftershave moisturizer. Verbetert de natuurlijke veerkracht van de huid.

Special Care

Een Aruba Aloe cult-klassieker! Intens hydraterend en met een extra infusie van vitamine E wordt deze lotion ook gemengd met Pure Aloe Vera van Aruba en Jojoba-olie om de droge, geïrriteerde huid te vullen en de huid zacht en soepel te houden.

Winnen?

Wil jij kans maken op één van de 15 setjes van Aruba Aloe met de Special Care gel en Vitamin E gel? Om kans te maken op deze prijs moet je ingeschreven staan voor onze nieuwsbrief. Dit kun je in onderstaand formulier invullen samen met je gegevens. Succes!

Shoppen is altijd een goed idee