Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Winnen: een Sophie tuinset van Hartman t.w.v. €510,-

Winnen: een Sophie tuinset van Hartman t.w.v. €510,-

Winnen: een Sophie tuinset van Hartman t.w.v. €510,-

Heb je een compacte stadstuin, een gezellig balkon of extra terrasje? Hartman denkt graag met je mee. Ook voor kleine ruimtes bieden zij comfortabele tuinmeubelen. Flair mag één tuinset weggeven. Lees verder wat je hiervoor moet doen. 

De kuip van de Sophie stoel is zo ontwerpen dat deze optimaal ondersteuning geeft in de rug. De stoel zit heerlijk en is gemaakt van kunststof gecombineerd met een onderstel van aluminium. Ideaal voor mensen die van weinig onderhoud houden. Het afwateringsysteem zorgt dat er geen water in de kuip blijft zitten, je kunt ze dus in weer een wind buiten laten staan. Door hun stoere maar ook speelse design, zijn de stoelen leuk te combineren met de balkon tafels die in verschillende hoogtes verkrijgbaar zijn. Let’s come together, wie nodig jij uit? Klik hier voor meer informatie.

Winnen?

Om kans te maken op deze tuinset moet je ingeschreven staan voor onze nieuwsbrief. Dit kun je in onderstaand formulier invullen samen met je gegevens. Vul bij opmerking nog in of je graag de witte of de zwarte set wilt winnen. Succes!