Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Winnen! 10x My Big Fat Greek Wedding 2 première pakket

Winnen! 10x My Big Fat Greek Wedding 2 première pakket

Winnen! 10x My Big Fat Greek Wedding 2 première pakket

Na het grote succes van My Big Fat Greek Wedding is er nu eindelijk het vervolg van de hilarische romcom. En het allerleukste: Flair mag 10x een My Big Fat Greek Wedding 2 pakket cadeaugeven! In het pakket zitten twee bioscoopkaartjes, de My Big Fat Greek Wedding 1-DVD én een poster. 

My Big Fat Greek Wedding 2

Na het grote succes van My Big Fat Greek Wedding is er nu eindelijk het vervolg van de hilarische romcom. Het getrouwde stel Toula en Ian (Nia Vardalos en John Corbett) blijken niet anders te zijn dan de rest van de bemoeizuchtige Griekse familie. Ten koste van hun eigen huwelijk hebben ze alleen nog aandacht voor puberdochter Paris (Elena Kampouris), die het liefst naar een universiteit gaat dat zo ver mogelijk weg van haar familie is. Ondertussen proberen Toula en Ian hun huwelijk te redden, wat wederom hilarische momenten oplevert… Ondertussen blijkt ook nog dat de ouders van Toula nooit officieel getrouwd zijn; Dat geeft de familie genoeg reden voor een nog grotere, extremere maar bovenal over de top Griekse bruiloft…

My Big Fat Greek Wedding 2 My Big Fat Greek Wedding 2 My Big Fat Greek Wedding 2

Winnen

Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans! My Big Fat Greek Wedding 2 draait vanaf 14 april in de Nederlandse bioscopen.

Helaas, deze winactie is afgelopen!

Lees en bekijk ook