Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WINNEN: 4x ‘Lief Dagboekje’, een invuldagboek voor kinderen met verdriet om verlies

WINNEN: 4x ‘Lief Dagboekje’, een invuldagboek voor kinderen met verdriet om verlies

WINNEN: 4x ‘Lief Dagboekje’, een invuldagboek voor kinderen met verdriet om verlies

Iedereen krijgt op een bepaald punt in zijn of haar leven met verlies te maken. Zeker voor kinderen kan het verwerken hiervan erg moeilijk zijn. Op zo een moment kan één van de ‘Omdat ik je zo mis’-invuldagboekjes helpen. Flair mag er vier weggeven!

Om verdriet een plekje te geven

Bij het verlies van opa, oma, papa of mama is een Lief dagboekje erg fijn voor kinderen, om zo herinneringen vast te leggen en hun verdriet een plekje te geven. Bijvoorbeeld met vragen over wat er is gebeurd, maar ook vragen waardoor ze weer even aan die lieve, grappige, onvergetelijke momenten gaan denken. Met een invuldagboek creëer je met foto’s, tekeningen en verhaaltjes een herinneringsboek. Op deze manier is je kind op een luchtige manier bezig met het verlies en is het makkelijker er over praten. Wij geven vier exemplaren weg: opa, oma, papa en mama.

De tekst gaat verder onder de foto. 

Lief dagboekje

Winnen

Je maakt kans op een ‘Omdat ik je zo mis’-invuldagboek door je gegevens achter te laten in het onderstaande winformulier. Vergeet je niet bij de tweede stap aan te geven welke versie je wil winnen? Succes!