Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Winnen: 15x kussen van Fest Amsterdam

Winnen: 15x kussen van Fest Amsterdam

Winnen: 15x kussen van Fest Amsterdam

Haal de lente in huis en doe mee met deze leuke winactie! Wie weet ligt dit prachtige Heart-kussen van Fest Amsterdam t.w.v. 29 euro dan binnenkort bij jou op de bank. Geel, groen, blauw of turquoise: de keus is aan jou! 

FEST Amsterdam

Bij FEST Amsterdam kun je terecht voor mooie meubels en accessoires voor het interieur, die een tikkie Scandinavische aanvoelen. Denk aan stoere vormen, moderne stoffen en strakke prints. FEST Amsterdam werd opgericht in 2013 vanuit een persoonlijke behoefte naar goed ontworpen meubilair, zonder de high-end prijzen. Eigenaar Femke Furnée besloot om in deze behoefte te voorzien door zelf betaalbare meubelen en woonaccessoires te ontwerpen: FEST Amsterdam was geboren.

Webshop en winkel

Al met één kussen van FEST Amsterdam breng je sfeer aan je woonkamer of slaapkamer. Ook zijn ze goed te combineren met verschillende smaken. Dat geldt overigens voor alle woonaccessoires afkomstig uit de webshop! En goed nieuws: naast een fijne webshop heeft FEST Amsterdam zojuist haar deuren geopend van een heuse winkel! Kom een kijkje nemen op de Van Woustraat 111 in Amsterdam, om uitgebreid te shoppen of om je te laten adviseren bij interieur-issues. Komt dat zien!

5d72f6a2-0259-4189-89fe-c0fbcfbed505 Schermafbeelding 2016-04-13 om 15.04.29

Winnen met Flair

Doe mee! Vul jouw gegevens hieronder in en wie weet pronkt het kussen van Fest Amsterdam binnenkort bij jou op de bank. Of op bed! Net zo leuk.

Lees en bekijk ook