Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Winnen: een giftset légend van Lampe Berger

Winnen: een giftset légend van Lampe Berger

Acties
Winnen: een giftset légend van Lampe Berger

De Lampe Berger Legend Amethyst is een elegante katalytische brander van Lampe Berger. Deze brander zit in een leuke giftset met daarin ook een 180ml parfum en alle andere benodigdheden waardoor u deze Lampe Berger brander meteen kunt gebruiken. Flair mag één giftset weggeven! 

De Lampe Berger Legend Amethyst is een luchtzuiveraar die desgewenst een parfum afgeeft en heeft een mooie roze uitstraling. De Lampe Berger Legend Amethyst heeft een mooie grote sierdop wat deze brander een moderne/strakke touch geeft. De brander past in vrijwel elke stijl interieur thuis en is daardoor geliefd als giftset.

De Lampe Berger Legend Amethyst is verpakt in een mooie doos en bevat: de Legend Amethyst brander, trechtertje, lontje, afsluitdop, sierdop, 180ml parfum en gebruiksaanwijzing.

Winnen?

Om kans te maken op deze set moet je ingeschreven staan voor onze nieuwsbrief. Dit kun je in onderstaand formulier invullen samen met je gegevens. Ontvang je onze nieuwsbrief al? Dan maak je automatisch kans om deze prijs te winnen. Succes!

Shoppen is altijd een goed idee