Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WINNEN: Een Bobike One kinderzitje voor veilig fietsplezier!

WINNEN: Een Bobike One kinderzitje voor veilig fietsplezier!

Acties
WINNEN: Een Bobike One kinderzitje voor veilig fietsplezier!

Het mooie weer komt er aan en dus zul je vaker zin hebben om de fiets te pakken. Met de kleine een tochtje maken in de buitenlucht is zó gezellig, en een leuke manier om een frisse neus te halen. Natuurlijk wil je wel dat je kindje veilig op de fiets zit. De fietszitjes van Bobike zijn daar ideaal voor en ze zien er nog hartstikke leuk uit ook!

Lees ook: Onderzoek wijst uit: Oudere moeders hebben meer kans op slimme kinderen

Bobike helpt ouders en kinderen om de wereld te verkennen op de fiets. Bij Bobike staat veiligheid voorop. Naast doordacht design van Nederlandse bodem, comfort en gebruiksgemak, maakt Bobike gebruik van een unieke dubbelwandige schaal voor al haar zitjes voor optimale veiligheid.

De vrolijke kinderzitjes zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren, waaronder zwart, wit, grijs, rood en chocoladebruin.

WINNEN
Heb jij wel zin om stijlvol te gaan fietsen met je kindje? Dan hebben we heel goed nieuws voor je, want wij mogen maar liefst drie fietszitjes ter waarde van € 69,99 weggeven! Om kans te maken, hoef je je alleen maar in te schrijven voor de nieuwsbrief. Succes!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

 

Shoppen is altijd een goed idee