Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Winnen: de complexte Piggy Proof box voor een smetteloos festivalseizoen

Winnen: de complexte Piggy Proof box voor een smetteloos festivalseizoen

Winnen: de complexte Piggy Proof box voor een smetteloos festivalseizoen

Het festivalseizoen van 2018 staat op het punt om volledig los te barsten. Hét moment om je favoriete sneakers weer uit de kast te trekken en je festivaloutfit af te stylen. Eén nadeel: door eerdere avonturen zien ze er vaak uit alsof je beter een nieuw paar aan kunt schaffen. Gelukkig zorgt het Nederlandse merk Piggy Proof er deze zomer voor dat jouw – voorheen – kraakwitte stappers weer omgetoverd worden tot ‘Box Fresh’ sneakers.

De Snow Bright Sponge werkt bijna hetzelfde als de oude vertrouwde potloodgum: door de wrijvingskracht wordt het vuil verwijderd en brokkelen de gebruikte stukken spons af. Schone gympen in een handomdraai, net alsof ze ‘vers’ uit de doos komen!

Over Piggy Proof

Piggy Proof is de nieuwe generatie reinigings- en beschermingsproducten voor schoenen, textiel en meubels. De techneuten achter het Nederlandse merk dromen van een wereld waarin ieder z’n favoriete schoenen, meubels en designerkleding voor altijd mooi, schoon en smetteloos blijven. De Piggy Proof Protectors beschermen elke materiaalvezel door miljoenen glasachtige moleculen, die een onzichtbare beschermlaag vormen.

Winnen?

Flair mag een complexte Piggy Proof box weggeven! Vul onderstaand winformulier in en meld je aan voor de nieuwsbrief, want alleen abonnees maken kans op deze prijs. Succes!