Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Winnen: 10×2 tickets voor het Kip Festival in Amsterdam en Rotterdam deze zomer

Winnen: 10×2 tickets voor het Kip Festival in Amsterdam en Rotterdam deze zomer

Winnen: 10×2 tickets voor het Kip Festival in Amsterdam en Rotterdam deze zomer

Een weekend lang kun je deze zomer weer genieten van de beste kipgerechten, workshops, live-muziek en DJ’s. Op vrijdag 27 t/m zondag 29 juli zullen verschillende cateraars in het Rembrandtpark (Amsterdam) al kokend, bradend en grillend laten zien hoe veelzijdig dit stukje vlees werkelijk is.

Voor het eerst komt Kip Festival ook naar Rotterdam, van vrijdag 24 t/m zondag 26 augustus bij Het Park (Euromast). Ook is er dit jaar voldoende keuze voor bezoekers die vegetariër zijn, halal willen eten of gluten-intolerant zijn. Bovenop het muziekprogramma zijn er dit jaar verschillende dans- en kookworkshops voor jong en oud. De ticketprijs is €5,00. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen. De voorverkoop is gestart via www.kipfestival.com.

Winnen?

Flair mag 5×2 tickets voor het Kip Festival in Amsterdam en 5×2 tickets voor het Kip Festival in Rotterdam weggeven. Om kans te maken moet je ingeschreven staan voor onze nieuwsbrief. Dit kun je in onderstaand formulier invullen samen met je gegevens. Vergeet niet in te vullen naar welke stad je het liefst heen wilt. Succes!