Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Winnen: 10x Olaz Total Effects Dagcrème met een geweldige bescherming

Winnen: 10x Olaz Total Effects Dagcrème met een geweldige bescherming

Winnen: 10x Olaz Total Effects Dagcrème met een geweldige bescherming

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Gun jezelf een fantastische huidverzorging plus een stralende, absoluut niet vettig aanvoelende zomerhuid. Het kan allemaal met de alles-in-één lichtgewicht dagcrème uit één potje: Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30! En Flair mag 10 van deze producten weggeven. Lees verder wat je hiervoor moet doen. 

Ultralicht en ultrakrachtig

Multi-award winning Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30 maakt gebruik van de gepatenteerde SolaSheer™ technology. Waarmee dag in dag uit een breedspectrum SPF-bescherming wordt geboden tegen UVA- en UVB-straling. Om het onaangenaam vettige en ‘zware’ SPF-gevoel te elimineren, ontwikkelden wetenschappers van Olaz een sterk verbeterd zonfiltersysteem. Hierdoor voelt de crème verbazingwekkend licht aan op de huid en biedt het toch een geweldige bescherming.

Winnen?

Om kans te maken op deze prijs moet je het onderstaande winformulier invullen. Vergeet niet om je aan te melden voor de nieuwsbrief, want alleen abonnees maken kans op deze prijs. Succes!