Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Win! Een prachtige vintage swingrok van TopVintage!

Win! Een prachtige vintage swingrok van TopVintage!

Win! Een prachtige vintage swingrok van TopVintage!

Het wordt weer zomer… Denk jij dan ook aan romantiek en wapperende zomerrokken? Dan zit je de maand juli goed bij Net5, want daar is het Vintage Love-maand. Elke maandag, woensdag of zondag wordt er een romantische klassieker uitgezonden. Wegdromen bij Pretty Woman, Cocktail of Dirty Dancing… heerlijk! Om alvast in de stemming te komen voor deze vintage RomCom maand mogen wij een prachtige rok van TopVintage weggeven.

Flair samen met TopVintage

Dress to Impress
TopVintage.nl is een geweldige online retroboetiek, opgericht door Angelique van den Born-Misère in 2008. Inmiddels is TopVintage.nl uitgegroeid tot de grootste Europese online retro boetiek en kun je op de site terecht voor een indrukwekkende collectie van vintage geïnspireerde kleding.

Vrouwelijk en elegant
De collectie van TopVintage bestaat uit 120 verschillende merken waarvan de looks zijn gebaseerd op de stijl van de jaren 20, 30, 40, 50 en 60. Kenmerkend voor de kleding op TopVintage.nl is dat het elegant is en de schoonheid van de vrouw eert.

Winnen!

Wil jij deze prachtige volle swingrok met een ivoorwitte satijnen tailleband van TopVintage.nl t.w.v. € 139,95 winnen? Beantwoord dan snel onderstaande vraag en wie weet flaneer jij straks over de straten in deze elegante rok. Trek snel je glazen muiltjes aan prinses! Meedoen kan tot 20 juli.

Lees ook:

De bikini van 1890 tot 2015

Oui oui: Haal de Française in jou omhoog met deze gestreepte items!

Let’s go, de 7 meest romantische plekken in Europa