Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WIN: een Groot Gelukpakket t.w.v. ruim € 100!

WIN: een Groot Gelukpakket t.w.v. ruim € 100!

Acties
WIN: een Groot Gelukpakket t.w.v. ruim € 100!

Wanneer voel jij je compleet gelukkig? Is dat wanneer de zon haar gezicht laat zien, wanneer je omgeven bent door je familie of wanneer je na een lange werkdag op de bank ploft?

De sleutel tot geluk
Voor ons zit het geluk in de kleine dingen. Wij halen heel veel voldoening uit het behalen van persoonlijke doelen en leuk werk, maar we prijzen onszelf pas écht gelukkig wanneer we een klein pamper momentje voor onszelf inlassen. Even helemaal niets. Een verwenmoment met een warm bad, een maskertje, een fijne bodylotion en een stapel tijdschriften. En een mooi muziekje mag daar natuurlijk niet aan ontbreken!

Gelukkig Hollanders
Uit onderzoek is gebleken dat Nederlanders heel gelukkig zijn. Ons landje staat maar liefst op plaats #6 op de ranglijst van 155 landen! Om Nederland nog wat extra geluk te brengen, bundelen Kruidvat, Procter & Gamble én Guus Meeuwis deze lente hun krachten: met de cd Grootste Hits van Guus Meeuwis en de fijnste producten van Procter. De cd is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat van 24 april tot en met 7 mei.

Gratis muziek van Guus Meeuwis
En wanneer je 1 actieproduct van Gillette en Venus navulmesjes, Olaz, Oral-B opzetborstels of Swisse koopt, óf 2 producten van Always, Always Discreet, Antikal, Ariel, Aussie, Fixodent, Gillette, Head & Shoulders, Herbal Essences, Lenor, Oral-B, Pampers billendoekjes, Tampax en Venus (met uitzondering van mini’s, geschenksets en Swisse proefverpakkingen) koopt, krijg je de cd van Meeuwis helemaal gratis!

We gaan nog even vrolijk door met blijdschap verspreiden, want op Swisse, Olaz en Gillette navulmesjes (6st, 8st, 10st, 12st) geldt ook nog eens 25% korting.

Kijk voor alle actievoorwaarden op www.kruidvat.nl/guusmeeuwis

Win!
Alsof dat nog niet genoeg ingrediënten zijn voor een dosis geluk, mogen wij ook nog eens drie bomvolle beautypakketen weggeven. En ja, daar zit de cd van Guus Meeuwis ook bij. Wat je daarvoor moet doen? Het is heel simpel, want je hoeft alleen maar onderstaand formulier in te vullen. Succes!

Shoppen is altijd een goed idee