Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WIN: vrijkaartjes voor ‘Our Kind of Traitor’ met Ewan McGregor

WIN: vrijkaartjes voor ‘Our Kind of Traitor’ met Ewan McGregor

WIN: vrijkaartjes voor ‘Our Kind of Traitor’ met Ewan McGregor

Het wil nog niet echt zomeren, dus waarom ga je niet lekker naar de bioscoop? Flair tipt de nieuwste thriller met hottie Ewan McGregor, leuk voor jou én voor je vriend. De film draait vanaf 2 juni in de bioscoop en wij mogen 5 x 2 kaartjes weggeven!

In de thriller Our Kind of Traitor ontmoeten we de academicus Perry Macepearce, (Ewan McGregor) die samen met zijn vrouw (Naomie Harris) vakantie aan het vieren is in Antigua. Wanneer ze een Russische miljonair ontmoeten, wordt hun leven op z’n kop gezet.

Ze blijken onderdeel te zijn geworden van een grote operatie van de Russische maffia. Met de Britse geheime dienst op de hielen moeten ze in een zenuwslopende vlucht zichzelf zien te redden.

 

Het spannende Our Kind of Traitor is gebaseerd op de bestseller van John le Carré, van wie eerder Tinker Tailor Soldier Spy en A Most Wanted Man zijn verfilmd.

Naast kaartjes voor Our Kind of Traitor maak je met deze winactie ook nog kans op één van de dvd’s van bovenstaande John le Carré-films. Meedoen kan tot 8 juni.

 

Nog meer winnen?