Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Win! Vrijkaartjes voor de film ‘Lion’ met Nicole Kidman en Dev Patel!

Win! Vrijkaartjes voor de film ‘Lion’ met Nicole Kidman en Dev Patel!

Win! Vrijkaartjes voor de film ‘Lion’ met Nicole Kidman en Dev Patel!

Op 12 januari gaat de prachtige film Lion in premiere. De film is gebaseerd op de besteseller Mijn lange weg naar huis en vertelt het verhaal van een geadopteerde Indiase jongen die op zoek naar zijn familie. Wij mogen niet alleen 3x 2 vrijkaartjes voor deze film weggeven, je krijgt ook nog eens een exemplaar van het boek! Dat is nog eens leuk!

Lion

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal, vertelt Lion het verhaal van de Indiase jongen Saroo Brierley. Als 5-jarig jongetje komt hij per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers door India voert; ver weg van zijn thuis en familie. De kleine Saroo heeft geen idee waar hij is of waar hij vandaan komt. Na wekenlang in zijn eentje te overleven in de ruige straten van Calcutta wordt de jongen opgenomen in een weeshuis en uiteindelijk geadopteerd door een Australisch echtpaar.

Door een samenloop van omstandigheden, gaat Saroo op zijn 30ste op zoek naar de plek waar hij jaren geleden zijn familie kwijtraakte. Slechts gewapend met Google Earth en zijn vroegste jeugdherinneringen bekijkt hij elke avond urenlang de spoorlijnen die naar Calcutta leiden, totdat hij na een jaar dat ene station denkt te herkennen. Hij vertrekt naar India in de hoop zijn familie terug te vinden.

Bekijk hieronder de trailer:

Lion is de verfilming van de bestseller Mijn lange weg naar huis. De verfilming kent een sterrencast waaronder: Nicole Kidman, Roony Mara, Dev Patel en David Wenham.

Win!

Wil jij de vrijkaartjes en het boek wel winnen? Beantwoord dan snel onderstaande vraag! Meedoen kan tot 16 januari.

Lees ook:

Wauw! Deze celebs zijn al jaren besties!

VIDEO: Reese Witherspoon en Nicole Kidman spelen samen in deze nieuwe Netflix-serie

Golden Globes 2017: Diepe decolletés, gouden accenten en romantiek op de rode loper