Je bent hier: Home > Acties > WIN: 5×2 tickets voor Amsterdam Wine Festival

WIN: 5×2 tickets voor Amsterdam Wine Festival

Acties
WIN: 5×2 tickets voor Amsterdam Wine Festival

Wijnliefhebbers, opgelet! Van 27 t/m 29 september wordt het Westergasfabriekterrein weer omgetoverd tot het Amsterdam Wine Festival. En goed nieuws: jij kunt erbij zijn, want Flair mag 5×2 tickets weggeven!

Na twee jaar is het Amsterdam Wine Festival niet meer weg te denken van het Westergasfabriekterrein. Sinds het debuut in maart 2017 staat inmiddels de zesde editie van Nederlands grootste wijnfestival voor de deur.

Internationale wijnmakers

Speciaal voor het Amsterdam Wine Festival vliegen de grote internationale wijnmakers over naar Amsterdam. Niet alleen om hun lekkerste wijnen aan je voor te stellen, maar ook om wijnworkshops te geven. Bovendien kun je overdag druiven stampen op het hoofdpodium met de huissommelier én je wijnkennis testen tijdens de verschillende quizzen die worden georganiseerd. En het belangrijkste van alles: je kunt genieten van de meest bijzondere wijnen in combinatie met culinaire hoogstandjes.

Lees ook
Wijnen, wijnen! Op deze datum keert ‘Chateau Meiland’ terug op de buis

Winnen?

Wil je kans maken op de tickets? Vul dan onderstaand winformulier in en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Meer informatie over het festival vind je hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.