Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Win! Het spannende boek ‘Schaduwkinderen’

Win! Het spannende boek ‘Schaduwkinderen’

Win! Het spannende boek ‘Schaduwkinderen’

Cirkel van het kwaad van Linde Jansma is een driedelige thrillerserie over de zoektocht naar de ware toedracht van een twintig jaar oude moord. Schaduwkinderen is hiervan het spannende eerste deel. Wij mogen vijf gesigneerde exemplaren van dit boek weggeven!

Schaduwkinderen

Wat is er twintig jaar geleden precies gebeurd? Jules‘ herinneringen aan die avond zijn vaag, het enige wat ze weet is dat haar vader dood is. Haar broer is veroordeeld voor de moord, maar Jules gelooft in zijn onschuld. Of spelen er dingen waar zij geen weet van heeft?

Terwijl ze verbeten blijft zoeken naar antwoorden, stort ze zich op haar werk als officier van justitie en krijgt ze te maken met een zenuwslopende zaak die ze moet zien op te lossen voordat er meer slachtoffers vallen.

Linde Jansma

Linda Jansma schreef onder meer de bestsellers Houvast, Tweestrijd en Verbroken. Van deze laatste titel zijn de filmrechten inmiddels verkocht.

Wil je alvast een voorproefje van haar nieuwe boek Schaduwkinderen? Hier kun je een fragment uit het boek lezen.

Win!

Wil jij één van de vijf exemplaren winnen die wij mogen weggeven? Beantwoord dan snel onderstaande vraag! Meedoen kan tot 1 december.