Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Win! Een Oral-B Genius 9000 tandenborstel t.w.v. €249

Win! Een Oral-B Genius 9000 tandenborstel t.w.v. €249

Win! Een Oral-B Genius 9000 tandenborstel t.w.v. €249

Oral-B heeft een briljante nieuwe tandenborstel ontwikkeld en wij mogen 2 van deze geniuses weggeven! Deze slimme tandenborstel komt samen met een app die je precies verteld waar je nog beter moet poetsen. Zo handig! Redactrice Anne-Flore Muller testte hem uit en is fan!

De tandenborstel is niet alleen slim, maar nog eens mooi. Hij is vormgegeven met verschillende vrolijke lichtjes in alle kleuren van de regenboog, zo wordt poetsen nog leuker!

81szq8hj3gl-_sl1500_

High-tech poetsen

De tandenborstel is heel eenvoudig te gebruiken: je download de app op je telefoon en bevestigd vervolgens je telefoon met de bijgeleverde houder aan je spiegel. Als het cirkeltje op te telefoon groen wordt zijn je tanden goed in beeld en kun je beginnen met poetsen. De app laat je vervolgens niet alleen weten waar je nog wat beter moet poetsen, maar hij geeft het ook aan wanneer je te hard poetst! Awesome! De tandenborstel komt samen met een reisetui met ingebouwde standaard voor je telefoon. Zo kun je hem overal mee naar toe nemen!

flair_tandenborstel-3

Foto: Anne-Flore Muller.

Win!

Wil jij ook graag schonere en beter verzorgde tanden? Beantwoord dan snel onderstaande vraag en wie weet staat de Oral-B Genius 9000 binnenkort bij jou in de badkamer!

Lees ook:

Video: door dit trucje heb je in 5 minuten wittere tanden!

Redactrice Anne-Flore test uit: de Oral-B Genius 9000 tandenborstel!

Dit wist je nog niet over lachen!