Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Win! Een maand gratis voeding voor je huisdier van Vitakraft!

Win! Een maand gratis voeding voor je huisdier van Vitakraft!

Win! Een maand gratis voeding voor je huisdier van Vitakraft!

Je huisdier is je trouwste vriend en met Dierendag verdient hij het dus om even extra verwend te worden. Natuurlijk wil je het allerbeste voor je huisdier en dat geef je hem met Vitakraft. Speciaal voor Dierendag maak je bij Vitakraft kans op een maand lang gratis voeding en/of snacks voor je huisdier.

Flair met Vitakraft

Ben jij een hondenmens of meer een kattenmens? Of zit er bij jou thuis een schattig vogeltje of knaagdier op je te wachten na een lange werkdag? Vitakraft heeft voor alle dieren iets lekkers in huis. Vitakraft is er voor alle huisdieren, dus ook voor honden, katten, knaagdieren en vogels. Wil jij wel een maand lang aan Vitakraft voeding en/of snacks voor je huisdier winnen? Ga dan snel naar de winkel en koop een Vitakraft product met onderstaande sticker.

vitakraftsticker

De sticker zit onder andere op Poésie voor je kat, Emotion voor je knaagdier, Kräcker voor je vogel en Beef Sticks en Treaties Bits voor je hond. Op elke sticker staat een unieke actiecode die je kunt invullen op vitakraft.nl/dierendag. Hoe meer producten met actiecode je koopt, hoe groter de kans wordt dat je wint.

Koop dus snel zo’n lekkere traktatie voor je beestje zodat jullie Dierendag samen, met een goedgevuld buikje kunnen vieren!

giphylazycat

Beeld: giphy.com