Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WIN: het boek 100% suikervrij voor kinderen

WIN: het boek 100% suikervrij voor kinderen

WIN: het boek 100% suikervrij voor kinderen

Maak jij je ook wel eens zorgen over de hoeveelheid suiker die je kids dagelijks naar binnenwerken? Schrijfsters Carola en Ester geven tips in hoe je de suikerinname van je kinderen drastisch kunt verminderen. Want dat suiker ongezond is weten we allemaal.

9789000349807_download

Een suikervrij verjaardagsfeestje

Suiker zit in zo veel dingen dat je het soms zelfs eet zonder dat je het door hebt. Dit boek helpt een handje bij het gezond (op) voeden van je kinderen. In het boek vind je antwoorden op vragen als: hoe ga je om met opa’s en oma’s die alleen maar zoet willen geven? Wat geef je mee naar school en hoe vier je suikervrij een verjaardagsfeestje? De schrijfsters Carola en Ester geven je tips en spelletjes die kinderen bewuster maken van hoeveel suiker ze eten en welke problemen kunnen ontstaan door te veel suiker. Natuurlijk vind je in het boek ook lekkere en praktische basisrecepten voor kindergerechten waar het hele gezin van smult.

GettyImages-500887934

Winnen!

We mogen 20 exemplaren van het boek 100% Suikervrij voor kinderen weggeven. Beantwoord onderstaande vraag en wie weet ligt het boek straks bij jou op tafel! Meedoen kan tot woensdag 18 mei.

Lees ook:

5 tips om minder suiker te eten

Zo krijg je energie zonder koffie of suiker

3 mode items die slecht zijn voor je gezondheid