Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Win een NIVEA Q10plus-gezichtsverzorgingspakket!

Win een NIVEA Q10plus-gezichtsverzorgingspakket!

Win een NIVEA Q10plus-gezichtsverzorgingspakket!

Een rondje hardlopen door het park, een heerlijke maaltijd op tafel zetten of ravotten met je kids op het strand: kleine dingen kunnen voor een grote glimlach op je gezicht zorgen. En zo’n lach laat je jonger lijken, gemiddeld zo’n twee jaar. Laat weten wat voor jou een reden is om te lachen en maak daarmee kans op een NIVEA Q10plus-gezichtsverzorgingspakket t.w.v. €66,-*.

NIVEA Q10plus Anti-Rimpel gezichtsverzorging

Door te lachen lijk je dus jonger, maar helaas voorkomt het niet volledig dat je huid op termijn rimpels vertoont. Hier heb je een beetje hulp voor nodig van het huideigen anti-rimpel co-enzym Q10. Naarmate je ouder wordt daalt de hoeveelheid van Q10 in je huid. De huidcellen zijn hierdoor minder beschermt met als gevolg dat de huid verslapt en rimpels ontstaan. Door NIVEA Q10plus Anti-Rimpel gezichtsverzorging te gebruiken, help je je huid een handje om de eerste signalen van veroudering tegen te gaan. Meer informatie over de NIVEA Q10plus-lijn? Kijk dan op NIVEA.nl/Q10plus.nivea

Proberen?

Laat dan hieronder wat voor jou een reden is om te lachen en maak daarmee kans op een NIVEA Q10plus-gezichtsverzorgingspakket t.w.v. €66,-*. De 5 winnende inzendingen worden verwerkt in Flair.

*Op basis van de consumentenadviesprijs