Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Win een cadeaubon van Leen Bakker t.w.v. €125

Win een cadeaubon van Leen Bakker t.w.v. €125

Acties
Win een cadeaubon van Leen Bakker t.w.v. €125

Samenwonen? Hartstikke leuk natuurlijk, maar hoe word je het ooit eens over de inrichting? Wij raden je aan om heel gauw een kijkje te nemen bij Leen Bakker. Je vindt er namelijk een grote dosis wooninspiratie, en kunt er terecht voor ontzettend veel leuke meubels en decoratie voor in huis.

Lees ook: Binnenkijken: Friese boerderij met een industrieel interieur

Het is zo ver, jullie gaan samenwonen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar zie het maar eens te worden over de inrichting. De antieke stoel van zijn moeder (die jij stiekem een gedrocht vindt) en jouw minimalistische kunstwerken die toch wel mee moeten. Leen Bakker heeft een experiment gedaan met vier stellen die het maar niet eens konden worden over hun interieur. Ze mochten hun ideale woonkamer samenstellen in een loods met de leukste Leen Bakker producten. Daar deden ze flink wat inspiratie op. Lijkt jou dit ook wel wat? Dan helpen wij je graag verder op weg met deze waardebon, waar je vast iets leuks voor kunt vinden!

Of je nou van industrieel, klassiek, modern of juist vintage houdt; bij Leen Bakker is er keuze genoeg. De prijzen zijn aantrekkelijk en betaalbaar, waardoor je naar hartenlust kunt shoppen om je woning een fijne opfrisbeurt te geven.

WIN
Flair mag 2 cadeaubonnen weggeven t.w.v. €125! Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op deze leuke prijs, is onderstaand winformulier in te vullen. Succes!

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Shoppen is altijd een goed idee