Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WIN: 50x een unieke code voor jouw favoriete series op Lumière

WIN: 50x een unieke code voor jouw favoriete series op Lumière

WIN: 50x een unieke code voor jouw favoriete series op Lumière

Deze winactie is gesloten. Je kan niet meer meedoen.

Online platform Lumière heeft een groot aanbod aan films en series. Heb je geen idee aan welke serie je moet beginnen, dan hebben wij een paar spannende pareltjes voor je opgezocht. Én je maakt kans op een code waarmee je een van de series kan gaan bingen.

1. Springvloed

In het licht van de volle maan wordt een sadistische moord gepleegd op het Zweedse eiland Nordkoster. Zo’n 25 jaar later is de zaak nog steeds onopgelost. Olivia Rönning, politieagente in opleiding, krijgt de zaak toegewezen. Al snel realiseert ze zich dat ze op zoek moet naar hoofdcommissaris Tom Stilton, die destijds het onderzoek leidde. Seizoen één is de eerste boekverfilming genaamd SPRINGVLOED. Het tweede en gloednieuwe seizoen is de verfilming van DE DERDE STEM. Bekijk hieronder de trailer:

2. Wisting

Wisting is een Noorse thrillerserie, gebaseerd op de bestsellers van Jørn Lier Horst (Rode Sneeuw – Jachthonden – De Kluizenaar – Dwaalspoor). Het neemt ons mee naar het stadje Larvik in het koude Noorwegen waar een Amerikaanse seriemoordenaar ondergedoken blijkt te zijn. De FBI stuurt twee agenten naar Noorwegen om de lokale politie onder de leiding van rechercheur William Wisting te helpen in hun onderzoek. Ook Wisting’s dochter, Line, een journaliste, is op het spoor van de Amerikaanse psychopaat. Tijdens het onderzoek wordt William beschuldigd van manipulatie van bewijsmateriaal in een eerdere zaak. Zijn hele carrière is in gevaar, want de media ruiken bloed. Wisting is gewend om te jagen maar is nu zelf de prooi. Bekijk hieronder de trailer:

3. My Brilliant Friend

My Brilliant Friend is de verfilming van de immens populaire roman L’ Amica Geniale van Elena Ferrante – en net als de boeken is de serie nationaal en internationaal bejubeld. My Brilliant Friend toont de evolutie van de levenslange vriendschap tussen twee Italiaanse vrouwen, Elena en Lila, vanaf hun kindertijd in het Napels van de jaren vijftig. Wanneer de belangrijkste vriendin in haar leven spoorloos verdwijnt, zet Elena Greco, een inmiddels bejaarde vrouw ondergedompeld in een huis vol boeken, haar computer aan en begint het verhaal van hun vriendschap te schrijven. Bekijk hieronder de trailer:

;

Winnen

Voor welke serie ga jij? Maak kans op een unieke code door het onderstaande winformulier in te vullen én je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Still