Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Win! ‘Club Geluk en de fantastische truien’, een boek met 12 dolle breipatronen

Win! ‘Club Geluk en de fantastische truien’, een boek met 12 dolle breipatronen

Win! ‘Club Geluk en de fantastische truien’, een boek met 12 dolle breipatronen

Wij mogen twee exemplaren weggeven van het boek Club Geluk en de fantastische truien. Dit boek is de droom van elke fanatieke breier. Het boek staat namelijk vol verantwoorde truien én accessoires om het hele jaar mee op te vrolijken. 

#Repost @uitgeverijnwadam with @repostapp ・・・ Team truien met de Fantastische truien van #Club Geluk! Bij de boeklancering bij #wolplein @freubelweb #fantastischetruien #uglysweater #truienfuif

A photo posted by Club Geluk – Barbara & Marieke (@club_geluk) on

Het hele jaar in een dolle wollen trui

Vroeger, toen de walkman de maat sloeg, Twix nog Raider heette, er in vliegtuigen werd gerookt en brood nog niet op de Unesco lijst stond, werd het straatbeeld opgesierd door olijke, vrolijke en foute truien. Nu maakt de uitbundige trui jaarlijks een bescheiden comeback met kerst, maar waarom niet weer het hele jaar in een dolle wollen trui? Maar dan wel met de kleuren en snit van nu: een vlotte & frisse revival van de retro trui. In dit boek staan patronen voor 12 fantastische truien om het hele jaar mee op te vrolijken.

Win!

We mogen 2 exemplaren van dit boek weggeven! Kun jij niet wachten tot je kunt beginnen te breien? Beantwoord dan snel onderstaande vraag en misschien staat het boek straks bij jou in de kast! Meedoen kan tot 11 november.

Lees ook:

Zelfmaak: Kussen breien

Win: Beleef de magie van het voorlezen met de Disney Voorlees Collectie!

Shoppen: 17x lekker warm in deze oversized truien