Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Win! Het boek ‘Cesar’ van Matthijs Kleyn

Win! Het boek ‘Cesar’ van Matthijs Kleyn

Win! Het boek ‘Cesar’ van Matthijs Kleyn

De 37-jarige schrijver en televisiemaker Matthijs Kleyn schreef eerder al de boeken Vita en Ik zie je en komt nu met een nieuwe roman: Cesar. Het boek gaat over het eerste levensjaar van zijn te vroeg geboren zoontje Cesar. Hij schrijft eerlijk over de mooie, maar ook de moeilijke kanten van het vaderschap. Wij mogen 5 exemplaren van dit prachtige boek weggeven!

In Cesar schrijft Matthijs over zijn nieuwe leven als vader, zijn veel te knappe vriendin Bente en alle onzekerheden en onverwacht mooie momenten waar hij ineens mee te maken krijgt. Hij schrijft met zo veel liefde en humor over zijn zoontje, dat je als lezer niet anders kunt dan ook verliefd worden op Cesar.

Cesar werd een paar weken te vroeg geboren en na een paar maanden komen Matthijs en Bente erachter dat hij blind is aan één oog. In het boek Cesar zijn de columns die Matthijs schreef voor Famme en Ouders van Nu gebundeld. Je krijgt een mooie indruk over het eerste levensjaar van Cesar.

Win!

Wij mogen 5 exemplaren van dit vertederende boek weggeven. Wil jij kansmaken? Beantwoord dan onderstaande vraag. Meedoen kan tot 21 september.

Lees ook:

Blog Denise: Digikids

Video: Lief! Zoon zingt met zijn dementerende vader in de auto

Deze tweets van ouders over hun kids zijn hilarisch!