Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Win: het boek `Het bitterzoete paradijs´

Win: het boek `Het bitterzoete paradijs´

Win: het boek `Het bitterzoete paradijs´

In Het bitterzoete paradijs neemt wereldreizigster Iris Hannema je mee op haar zoektocht naar het aardse paradijs. Wij mogen 6 exemplaren van dit fascinerende boek weg geven.

Het bitterzoete paradijs

Na een maandenlange reis door Oost-Afrika besluit wereldreizigster Iris Hannema op zoek te gaan naar het aardse paradijs. Zou het bestaan en waar zou het dan zijn? Ze doorkruist het blauw van de wereldkaart en bezoekt de eilanden in de Stille Oceaan, van de Salomonseilanden tot Hawaï. Op Vanuatu overleeft ze de verwoestende cycloon Pam, in Nieuw-Caledonië dreigt een rassenoorlog, in het Koninkrijk Tonga ontmoet ze de koning. In Fiji wordt ze beroofd en maakt ze de zwaarste zeereis ooit met tonijnvissers. Op Bora Bora blijkt haar campingeigenaar stervende en op een van de minuscule atollen van Tahiti vindt ze onderwaterliefde. Ze beschrijft wat ze er allemaal tegenkomt, en dat is niet in de laatste plaats: zichzelf.

Het bitterzoete paradijs, Iris Hannema € 19,99, Uitgeverij De Arbeiderspers.

Win!

We mogen 3 exemplaren en 3 e-books van ´Het bitterzoete paradijs´ weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet win jij dit boek! Meedoen kan tot 4 juni.