Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Win! Het boek ‘Als de winter voorbij is’ van Thomas Verbogt

Win! Het boek ‘Als de winter voorbij is’ van Thomas Verbogt

Win! Het boek ‘Als de winter voorbij is’ van Thomas Verbogt

Schrijver Thomas Verbogt heeft inmiddels al heel wat mooie boeken op zijn naam staan en ook dit is er weer eentje. Als de winter voorbij is staat op de shortlist voor de Libris Literatuurprijs van 2016 en kreeg al een heel warm ontvangst. 

Als de winter voorbij is

Korte inhoud van het boek: Het kunnen maar een paar seconden zijn die je leven uiteindelijk bepalen. Iemand aankijken of juist niet. Ineens gekust worden op een zomerse dag. Meer hoeft het niet te zijn. Zo vergaat het de hoofdpersoon van deze roman, die jaren leeft met de herinnering aan zo’n moment. Maar de herinnering alleen is niet genoeg.

Als de winter voorbij is is een verhaal over schuld en schaamte, en het besef dat we allemaal voorbijgangers zijn die elkaar even aankijken of aanraken. Een verhaal over de vraag waar het nu uiteindelijk om gaat: om de waarheid of de werkelijkheid. Als de winter voorbij is – het is een belofte, het is de hoop op iets nieuws.

Win!

Wij mogen drie exemplaren weggeven van dit boek van Thomas Verbogt. Wil jij dit boek binnenkort in je kast hebben staan? Beantwoord dan snel onderstaande vraag! Meedoen kan tot 28 september.

Lees ook:

Zo houd je je huid mooi tijdens de winter

BEWEZEN: van boeken lezen ga je langer leven

Tips tegen een winterdip