Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WIN: bioscoopkaartjes voor Batman versus Superman!

WIN: bioscoopkaartjes voor Batman versus Superman!

WIN: bioscoopkaartjes voor Batman versus Superman!

Onze helden bundelen weer hun krachten om af te rekenen met schurk Lex Luthor. Batman versus Superma: Dawn of Justice is vanaf 24 maart te zien in de bioscoop. En Flair mag 5 mooie pakketten cadeau geven, bestaande uit 2 vrijkaartjes en een poster van Henry Cavill! 

Batman versus Superman: Dawn of Justice

Regisseur Zack Snyder brengt Oscar-winnaar Ben Affleck als Batman/Bruce Wayne en Henry Cavill als Superman/Clark Kent voor het eerst samen op het grote scherm in de bioscoopfilm Batman v Superman: Dawn of Justice.

Het verhaal

Bezorgd om de ongecontroleerde acties van een bijna tot god verheven superheld, neemt Gotham City’s eigen krachtige en verontruste burger het op tegen de meest gerespecteerde, hedendaagse redder van Metropolis. Ondertussen worstelt de wereld met de vraag welke held het werkelijk nodig heeft. En terwijl Batman en Superman tegen elkaar strijden, verschijnt er al snel een nieuwe bedreiging die de mensheid in groter gevaar zal brengen dan ooit tevoren.

Win

Flair geeft 5 x 2 vrijkaartjes cadeaugeven voor de film Batman versus Superman + een poster van Henry Cavill. Vul het winformulier hieronder in en doe mee!

Lees en bekijk ook