Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Win! Begin het nieuwe jaar goed met ‘Tips van Jet’!

Win! Begin het nieuwe jaar goed met ‘Tips van Jet’!

Win! Begin het nieuwe jaar goed met ‘Tips van Jet’!

Begin 2017 goed met een beetje hulp van Jet van Nieuwkerk! In haar boek Tips van Jet geeft ze 100 tips voor een happy en healthy leven. Zin om aan de slag te gaan? Wij mogen 5 exemplaren weggeven!

Jet van Nieuwkerk geeft je 100 tips om het nieuwe jaar goed te beginnen. En als je dit boek niet in januari maar in juni tegenkomt, werkt het natuurlijk ook. Een happy healthy leven, niet streng en al helemaal niet saai, dat is Jets slogan en dat is dé manier om de balans te vinden. Wie de lat te hoog legt, houdt het niet lang vol. Jet tipt hoe sporten wel goed te doen is, legt uit hoe blij je wordt van een opgeruimd huis, en dat een dito hoofd zorgt voor meer tijd voor jezelf en je lief. En natuurlijk zijn er ook recepten: makkelijk, gezond en heel erg lekker.

Jet van Nieuwkerk

Jet van Nieuwkerk is de dochter van Matthijs van Nieuwkerk die je waarschijnlijk wel kent als de presentator van De Wereld Draait Door. Jet werkt als freelancer en schrijft o.a. voor Het Parool, Glamour en Santé. Ze heeft een passie voor gezond en goed eten en schrijft daar met veel plezier over!

Win!

Wil jij het nieuwe boek Jet van Nieuwkerk hebben? Dan heb je geluk, want wij geven 5 exemplaren weg! Beantwoord snel onderstaande vraag en wie weet begin jij 2017 met de tips van Jet! Meedoen kan tot 27 december.

Lees ook:

Giel Beelen en Matthijs van Nieuwkerk scoren filmrol!

Bewezen: pikant eten is goed voor je gezondheid!

Win! ‘Het gezonde zakenplan’