Je bent hier: Home > Acties > WIN: 45x Purepressed Eye Shadow Mono t.w.v. €22,50

WIN: 45x Purepressed Eye Shadow Mono t.w.v. €22,50

Acties
WIN: 45x Purepressed Eye Shadow Mono t.w.v. €22,50

Met dit oogschaduwpalet ben jij helemaal klaar voor de feestdagen. En het goede nieuws is dat Flair er maar liefst 45 mag weggeven, met een waarde van € 22,50 per stuk. Kans maken? Lees dan snel verder. 

De oogschaduwen van jane iredale zijn een pure streling voor het oog. Ze bestaan in mooie, levendige kleuren en zijn gemakkelijk aan te brengen. Ze zijn dermatologisch getest en geschikt voor de gevoelige huid. De oogschaduw blijft lang zitten, komt niet in de plooitjes van de ogen en geeft je een stralende blik. De ingrediënten verzorgen de huid. Het palet kan gebruikt worden om de oogleden kleur te geven, te accentueren of om een fijn lijntje aan te brengen. Maak je oogschaduwpenseel vochtig voor een intensere kleur.

Over Hélène V

Hélène V. is een lifestylemerk met één doel voor ogen: een gelukkige huid voor iedereen! Ze verdeelt merken als jane iredale, Environ et Advanced Nutrition Programme. Een gelukkige huid begint bij een gezonde huid. Daarom werken we vanuit een totaalconcept met 3 wetenschappelijk onderbouwde merken die zorgvuldig zijn uitgekozen en gaan wij voor een gegarandeerd resultaat. Klik hier voor een kijkje op de site.

Winnen?

Wil jij kans maken? Je hoeft alleen maar het onderstaande winformulier in te vullen en je daarin aan te melden voor onze gratis nieuwsbrief. Succes!