Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WIN: 3 maanden sporten bij David Lloyd Amsterdam

WIN: 3 maanden sporten bij David Lloyd Amsterdam

Acties
WIN: 3 maanden sporten bij David Lloyd Amsterdam

“Maak sporten leuk en ga effectief te werk”. Gino Titahena van David Lloyd Amsterdam geeft vijf tips om in drie maanden je lichaam summer ready te maken én kun je kans maken om die drie maanden te trainen bij David Lloyd Amsterdam.

Dit zijn de tips volgens trainer Gino voor een summer body

  1. “Zorg voor een tailored plan met jouw persoonlijke doelen”

Niet ieder lichaam is hetzelfde en daarom is het opstellen van persoonlijke doelen zo belangrijk voordat je begint met sporten. Tijdens een intake wordt je helemaal doorgemeten en wordt er samen een programma vastgesteld om jouw doelen te bereiken, of dat nou afvallen of spieren kweken is. 

  1. “Ga effectief te werk”

Bewegen is veel meer dan iedere keer weer die loopband, het roeiapparaat of de spinningfiets. Bij David Lloyd Amsterdam combineren we cardio met krachtoefeningen om het beste resultaat te bereiken.

  1. “Maak sporten leuk”

Niets saaier dan iedere keer dezelfde oefening. Bovendien wennen je spieren aan de beweging en dat betekent minder resultaat, terwijl je keihard werkt. Als Personal Trainer loop ik altijd met onze members mee en laat ik ze nieuwe oefeningen zien. Zo maak je sporten leuk!

  1. “Voorkom blessures”

Een blessure weerhoudt je jouw doelen te behalen. Ook om soepel te blijven ben je bij David Lloyd Amsterdam aan het goede adres. Yoga klassen zijn er in verschillende vormen en formaten. Voor de liefhebber is er Hot Yoga en Hot Pilates, want een goede doorbloeding is minstens zo belangrijk. Wat ook goed werkt is een baantje trekken in het zwembad.

  1. “Ontspan voor de beste recovery”

Wil je snel resultaat? Ontspannen na een inspanning is de sleutel naar succes. Bij David Lloyd Amsterdam stap je na het sporten de wellness in om bij te komen in het bubbelbad, te ontspannen in één van de twee sauna’s of in de stoomcabine, of te relaxen op verwarmde stenen lounge bedden. Na je sessie kom je bij met een heerlijke shake aan de bar.

Kans maken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op drie maanden gratis trainen. Het abonnement is alleen geldig in de vestiging in Amsterdam. Voordat je begint met het creëren van een summer proof body krijg je een intakegesprek met jouw personal trainer.

Shoppen is altijd een goed idee