Je bent hier: Home > Acties > WIN: 2x tickets voor de Healthy Academy Walk én een veelzijdige droogoven van Byzoo

WIN: 2x tickets voor de Healthy Academy Walk én een veelzijdige droogoven van Byzoo

Acties
WIN: 2x tickets voor de Healthy Academy Walk én een veelzijdige droogoven van Byzoo

Op zondag 29 september vindt in de Noordwijkse duinen de allereerste editie van de Healthy Academy Walk plaats. Deze vernieuwende masterclass beleef je niet zittend in je stoel, maar tijdens een heerlijke wandeling! Flair mag 2 tickets voor de Healthy Academy Walk weggeven, samen met een Byzoo Dehydrator!

De drie inspirerende sprekers en host Arie Boomsma wandelen met je mee, en je luistert naar hun verhalen met een koptelefoon op je hoofd. Dankzij het wandelen worden je beide hersenhelften geactiveerd, waardoor je alle informatie ook meteen opneemt, verwerkt en toe kunt passen.

Snacks time!

Na afloop van de Healthy Academy Walk in Noordwijk heb je wel wat lekkers verdiend! Met de compacte Byzoo Dehydrator maak je in een handomdraai heerlijke én gezonde snacks, die je de energie geven die je nodig hebt na een stevige wandeling. Met de Byzoo Dehydrator droog je bijvoorbeeld fruit, groente, vlees en kruiden, wat niet alleen lekker is, maar ook duurzaam omdat je (restjes) voedsel nog veel langer kunt bewaren. Kijk hier voor meer informatie.

Droogoven

Winnen?

Wil je kans maken? Vul dan onderstaand winformulier in en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Niet gewonnen, helaas? Met de code Healthyfest2019 krijg je 20% korting op alle Byzoo producten via Slowjuice.nl.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Shoppen is altijd een goed idee