Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WIN: 100x The Master Cleanser Foam van STARSKIN

WIN: 100x The Master Cleanser Foam van STARSKIN

Acties
WIN: 100x The Master Cleanser Foam van STARSKIN

Zeker bij een onzuivere huid is het belangrijk om een product te gebruiken dat je huid reinigt, maar niet uitdroogt. Flair geeft daarom 100x The Master Cleanser Foam van STARSKIN weg!

Lees ook: Winnen: Vitamin E & Special Care producten van Aruba Aloe

The Master Cleansing Foam™ Detoxing Sea Kelp Leaf van STARSKIN® is een zuiverende reiniging op basis van schuim en doordrenkt met actieve marine extracten die de huid reinigen en voeden. Deze rijke en romige SLS-vrije cleanser, die gebruik maakt van de meest krachtige plantaardige extracten van de oceaan, combineert puur gletsjer water uit de Zwitserse Alpen met ontgiftende zeekelp bladeren, verhelderende green caviar zeewier, verzachtende zeekomkommer en voedende spirulina om die te reinigen en te voeden. De luxe schuim dat zich met klei oplost verwijdert dagelijks vuil en make-up waardoor de huid gereinigd, verfrist en zacht aanvoelt en een gezonde gloed achterlaat.

Winnen?

Wil jij kans maken op één van deze 100 Master Cleanser Foams? Om kans te maken op deze prijs moet je ingeschreven staan voor onze nieuwsbrief. Dit kun je in onderstaand formulier invullen samen met je gegevens. Succes!

 

Shoppen is altijd een goed idee