Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WIN: Wie gun jij een heerlijk verwenweekend?

WIN: Wie gun jij een heerlijk verwenweekend?

WIN: Wie gun jij een heerlijk verwenweekend?

Sommige mensen verdienen het om eens flink in de watten te worden gelegd. Je zus die met een gebroken arm thuis zit bijvoorbeeld. Of je buurvrouw die al maanden in een verbouwing zit. Stuur diegene vandaag nog een Verwen Estafette actiekaart van Hallmark. Hoe vaker deze actie online wordt doorgegeven, hoe groter de kans op een prijs!

Flair samen met Hallmark

Grote steun
Cecile (33) wil haar Verwen Estafette graag beginnen met een actiekaart aan haar vriendin Heidy. “Ik leerde Heidy kennen toen ik in een moeilijke periode zat. Ik had net mijn lange-afstandsrelatie verbroken, en Heidy heeft mij in die periode enorm goed gesteund. Heidy wil graag met haar moeder en zusje een bezorgdienst voor Indonesisch eten gaan beginnen. Hopelijk wordt het een groot succes. Met deze Verwen Estafette gun ik haar een verwenmoment.’’

Heidy zet de estafette door
Heidy is hartstikke blij met haar actiekaart. “Wat ontzettend lief, ik ga er bijna van blozen. Ik wil graag iets betekenen voor mensen. Leuk om te horen dat dat ook echt aankomt! Zelf zet ik de Verwen Estafette graag door aan mijn vriendin Gaby.’’

hm_adv_500x280_a-3

Start vandaag nog de Verwen Estafette
Het is altijd leuk om iemand te verwennen, toch? Zorg er daarom voor dat je de actiekaart online zo lang mogelijk doorgeeft. De 6 langste estafettes maken namelijk kans op mooie verwenprijzen. Van een heerlijk diner tot een jaar lang elke maand een nieuw boek. Of misschien ben jij wel de gelukkige winnaar van de hoofdprijs: een heerlijk verwenweekend t.w.v. € 1.500,-.

Maak kans op de mooiste verwenprijzen!

Hoe doe je dat?

  • Ga naar verwenestafette.nl en vraag een code op!
  • Stuur de Verwen Estafette actiekaart online door naar iemand die het volgens jou echt verdient. Laat diegene ook weer een Verwen Estafette actiekaart doorsturen naar een ander en ga zo maar door.
  • Trommel familieleden, vrienden en bekenden op om ook mee te doen. Wie de langste estafette maakt, kan prachtige prijzen winnen.

Hier vind je alle prijzen en de actievoorwaarden. De actie loopt t/m vrijdag 2 december 2016.

De Hallmark Verwenkaart
Van een verjaardag tot een verhuizing: er zijn genoeg redenen om iemand een cadeau te geven. Maar wát? Dat kan lastig zijn. Met een Hallmark Verwenkaart zit je altijd goed! De Hallmark Verwenkaart is verkrijgbaar in 6 categorieën:

  1. Eten & drinken: Een avondje dat draait om goed eten, lekker drinken én goed gezelschap. Wie wil dat nou niet? Op meer dan 300 locaties in Nederland staat de keukenbrigade voor je klaar om je een heerlijke, culinaire avond te bezorgen, speciaal geselecteerd door IENS.
  2. Overnachten: In samenwerking met Voordeeluitjes.nl kun je kiezen uit meer dan 200 hotelarrangementen die met zorg voor jou zijn geselecteerd. Perfect als je even toe bent aan ontspanning!
  3. Beauty & Wellness: Iedereen heeft zo nu en dan behoefte aan een beetje me-time. Met de Hallmark Verwenkaart komt dit helemaal goed! Geniet van een dagje ontspannen in de sauna, nieuwe make-up of een behandeling bij de schoonheidsspecialist.
  4. Boeken & Tijdschriften: Wat is er nu fijner dan lekker wegkruipen op de bank met een goed boek of je favoriete tijdschrift? Met de Hallmark Verwenkaart kan het!
  5. Film & muziek: Of je nu wilt gaan voor een echte filmklassieker of de nieuwste cd van je favoriete artiest: met de Hallmark Verwenkaart zit je goed.
  6. Cadeau & Wonen: Sommige spullen maken het leven een stukje mooier. Van trendy accessoires voor je huis, een mooi horloge of sieraad of een doos bonbons.

Je koopt de Verwenkaart in de winkel bij je in de buurt of op Hallmark.nl.